Ikeaköket i lådor |
Nu håller vi på att sätta upp taklister och fönsterfoder, sen blir det tapetsering och köksbygge! Badrummet på övervåningen är också på gång. Flytspacklingen är klar och mattan är beställd.
Påskmat åt vi också såklart...
Vårt traditionella påskbord |
Syskonen Brodin och Lea i bakgrunden |
Den årliga fotbollsmatchen. Brodin - "de andra" |
Vardagsreceptet!
Tacopaj |
Tacopaj
Pajdeg:
100 g margarin
3 dl mjöl
3 msk vatten
Förgrädda pajskalet i 10 minuter på 200 grader.
Fyllning:
500 g köttfärs
1 påse tacokrydda
1 dl vatten
Fräs köttfärsen och tillsätt kryddmixen och vattnet.
Grovhacka 1 gul lök och 1 paprika, låt detta fräsa med i köttfärsen.
Lägg blandningen i pajskalet och häll på en burk majs. Bred över 1 burk med créme fraiche och skiva över tomater, salta och peppra. Strö över riven ost och grädda i ytterligare 15 minuter till, servera med en god sallad till.