lördag 7 februari 2015

Så många val som ska göras

Det blir längre och längre mellan gångerna jag skriver, men hjälp! tiden rinner i väg och jag önskar nu att dygnet hade några fler timmar. Dagarna hemma med en liten bebis kan ju låta som lugna och sköna, men här är det tvärtom. Huset skriker på uppmärksamhet och Nora likaså, så jag har händerna fulla kan man säga. 
Men Nu ni! En tapet har satts upp och en massa fler val måste fattas och det är just det... alla dessa val... Tapeter är bara ett av många som vi kommer att göra. Så nu blir det en djupdykning bland tapetkatalogerna. Roliga men svåra val. Nu sitter det tapeter i  ett genomgångsrum där det kommer finnas garderober och där värmepumpen står, ett rum i anslutning till hallen. 
Här är några exempel på tapeter jag tittat på till hallen, men det finns ju en uppsjö.
Randigt i hallen??
Spackling av hallen är i full gång och jag har målat taket. Vi börjar se resultat av vårt hårda arbete och det är KUL! All tid som ligger bakom väggar och under golv, det vågar vi inte räkna på. Men nu kommer belöningen. Golvet vi har beställt har kommit och nu väntar vi på rörmokaren och värmepumpen, innan golvet kan komma på plats. Men det går framåt!

Vardagsreceptet:
Torskrygg med knaprigt bacon och ost
Torskrygg 1-2 stycken / person
Philadelphiaost och gräslök /smaksatt färskost / Ädelost
Bacon
Salt och peppar
Stek baconet i strimlor. Bred osten på torskblocken och lägg på baconet. Salta och peppra. Ställ in i ugn i 200 grader i ca 15-20 minuter.
Servera med pressad potatis. 
Torskrygg
I kväll är vi bortbjudna på middag och spel. Melodifestivalen har sin premiär och fajten har börjat. En kväll full av nöjen. I morgon en dag full av arbete i huset. Vardagsrummets tak ska bli vitt och mina axlar och nacke ska få träning...
Tack å hej för nu ska jag njuta av lite ledig tid och samkväm med våra goa grannar!